33% mere

Får du ikke nok ud af din investering?

Afkast+ er baseret på Nobelprisvindende strategi og vi har fjernet alle overflødige omkostninger.

Det betyder mere afkast til dig.

%

MERE TIL DIG

Vores investeringsstrategi har givet 33% mere i afkast siden 2019 i forhold til konkurrenter. Det er meget, men kun fair.

Med Afkast+ kan du forvente højere afkast end det globale aktiemarked, men en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre fordi du med Afkast+ dels får en portefølje, som består af 100% globale aktier, dels får en tillægsportefølje med obligationer af høj kvalitet på 200-300%.

Obligationer giver et forventet renteafkast og en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.

Historisk afkast fra d. 1/1 2019 – 31/8 2023

Omkostningssammenligning af Afkast+ og konkurrenter

90% BETALER FOR MEGET FOR FORMUEFORVALTNING

Afkast+ er markant billigere end tilsvarende investeringsprodukter på det danske marked, fx. Formuepleje Safe, Epikur og Penta, bl.a. fordi Afkast+ ikke anvender resultatafhængig omkostningsstruktur.

Med andre ord: Vi tager os ikke ekstra betalt for at gøre det ekstra godt. Det betyder, at en større del af afkastet går til dig og de øvrige investorer i Afkast+. Det er det, vi kalder fair formuepleje.

På grafen har vi lavet en sammenligning af omkostninger med tre konkurrenter, og vores omkostninger ligger mellem 1,1% og 1,7% lavere end deres. Vores lavere omkostninger er en indikation for, hvor meget du sparer årligt på dit afkast.

Det er nemt at blive investor i Afkast+. Afkast+ er børsnoteret og du kan købe fonden gennem din netbank, Nordnet eller ved henvendelse til din bankrådgiver. Afkast+ kan anvendes til investering af frie midler, ratepension, aldersopsparing, børneopsparing, VSO & selskabsform.

SE FAKTA-ARK FOR AFKAST+

Teamet bag Afkast+

Optimal Invest, der var blandt de første i Danmark med uafhængige investeringsfonde, og Nikolaj Holdt Mikkelsen, kendt for sin passion for at varetage investorers interesser, er gået sammen om Afkast+. Afkast+ giver danske investorer et konkurrencedygtigt produkt, som bygger på nobelpris-vindende teori om den optimale portefølje, men til en fair omkostning, hvor alle kan være med.

Vi kalder det fair formuepleje

Få værdifuld indsigt i markederne 

Gå ikke glip af værdifuld indsigt om de finansielle markeder, udviklingen i Afkast+ og andre relevante investeringsemner.

I nyhedsbrevet skriver vi om stort set alle emner, der understøtter investors investeringsbeslutninger. Blot udfyld formularen og du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Du kan forvente at modtage 3-4 nyhedsbreve i kvartalet, og kan altid afmelde dig igen ved at skrive til info@afkastplus.dk.