%

HØJERE AFKAST END KONKURRENTERNE

%

HØJERE AFKAST END KONKURRENTERNE

Afkast+ giver dig højt afkast & fair formuepleje

Afkast+ er en dansk børsnoteret investeringsfond med en investeringsstrategi, der bygger på Nobelprisvindende teori. Du kan forvente:

  • Højt afkast
  • Lave omkostninger
  • Fokus på ESG og bæredygtige investeringer.

Afkast+ er det naturlige alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer, der ønsker en fair formuepleje af deres opsparing.

Med Afkast+ kan du over tid forvente højere afkast end det globale aktiemarked, men en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre, fordi du med Afkast+ får en portefølje bestående af 100% globale aktier suppleret med obligationer af høj kvalitet på yderligere 200-300% af porteføljen. Læs mere om, hvordan det fungerer i praksis her.

33% MERE I AFKAST

Afkast 1. jan. 2019 – 31. juli 2023 for Afkast+ og konkurrenter

Sammenligningen er lavet med konkurrerende produkter, der også har en aktielignende risiko. Vi har opnået et merafkast på 33% (330.000 kr.- mere pr. investeret million) indtil videre. Mere konkret minder Afkast+ om produkter som eksempelvis Formuepleje Safe, Formuepleje Epikur og Formuepleje Penta.

Afkast+ er markant billigere end tilsvarende investeringsprodukter på det danske marked, bl.a. fordi Afkast+ ikke anvender resultatafhængig omkostningsstruktur. Med andre ord, så tager vi os ikke ekstra betalt for at gøre det godt! 

Omkostningssammenligning

Omkostningssammenligning

*+ yderligere 10% performance fee hos konkurrenterne

%

AFKAST+

%

Konkurrent A*

%

Konkurrent B*

%

Konkurrent C*

Er du stadig ikke overbevist?

Vi vil hellere end gerne tage en snak med dig, hvis du har nogen spørgsmål, som du mangler svar på. Ring til os eller skriv en mail på:

Mail : info@afkastplus.dk
Telefon : 45 31 77 60 00

Følg os på de sociale medier