Investerings

Inspiration

Få inspiration til dine investeringer

Vi har udarbejdet en række porteføljeforslag, som forhåbentligt giver dig lidt inspiration til, hvordan du kan sammensætte din egen investeringsportefølje.

Vores tilgang tager udgangspunkt i en kerne-satellit model, hvor kernen er et robust fundament sammensat af brede investeringsfonde med fokus på aktie- og obligationsmarkederne, og hvor de enkelte satellitter afhænger af individuelle karakteristika og præferencer.

Klik på linket herunder og lad dig inspirere. Alle investeringsfondene bør du kunne handle i din netbank eller hos Nordnet, så nemmere bliver det ikke.

Mød OS

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sammensætter dine investeringer, så tilmeld dig et af vores arrangementer. Her deler vi ud af vores viden om, hvordan man bør investere, hvad er sunde investeringsprincipper m.m. Deltagelse er gratis. Læs mere og tilmeld dig på dette link.

Jyllandsposten/Finans skriver om Wealth Invest Afkast+ og fremhæver vores lavere omkostninger i forhold til sammenlignelige investeringsprodukter på markedet. Fordelene ved vores børsnoterede investeringsfond kommer på fineste vis til udtryk i artiklen.

Du kan læse artiklen fra Jyllandsposten på dette link.

Jyllandsposten Finans 14/12-2020

For mere information

Kontakt os

Ring til os

31 77 60 00

 

Investeringsrådgiver for Afkast+

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Kongevejen 365, 2840 Holte
info@afkastplus.dk
+45 22 22 20 69

 

Nikolaj Holdt Mikkelsen ApS
Lautrupsgade 13, 2100 København Ø
info@afkastplus.dk
+45 31 77 60 00