Det oplagte alternativ – fair formuepleje

Slå aktiemarkedet med Afkast+

10% i forventet årligt afkast

Wealth Invest AKL Afkast+

ISIN: DK0061067220 

%

Afkast 2020

%

Afkast 2019

 

WEALTH INVEST AKL AFKAST+

For lidt i afkast?

Hvis du synes dine investeringer giver for lidt i afkast, så er Wealth Invest Afkast+ noget for dig.

Med Afkast+ kan du nemlig forvente et højere afkast end det globale aktiemarked, men til en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men du får yderligere en portefølje af obligationer med høj kvalitet på 200-300%.

Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.

Færre omkostninger er lig højere afkast

Derudover har vi fjernet alle overflødige omkostninger, så hvis du også er træt af høje omkostninger, som spiser dit afkast, er Afkast+ også noget for dig.

Afkast+ er markant billigere end tilsvarende investeringsprodukter på det danske marked, bl.a. fordi Afkast+ ikke anvender resultatafhængig omkostningsstruktur.

Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ tilfalder dig og de andre investorer. Fonden er derfor det oplagte alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer.

Køb Afkast+ i din netbank

Afkast+ er en børsnoteret kapitalforening, som du køber i de fleste netbanker (søg på ISIN: DK0061067220 eller ticker WEKAFKI), herunder NordnetDanske Bank og Saxobank.

Læs mere om investeringsstrategienteamet bag eller er du bare nysgerrig på vores afkast.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til Afkast+.

Du kan bl.a købe Afkast+ i følgende banker:

Ring til os

22 22 20 69