Det oplagte alternativ – fair formuepleje

Slå aktiemarkedet med Afkast+

10% i forventet årligt afkast

Wealth Invest AKL Afkast+

ISIN: DK0061067220 

%

Afkast 2020

%

Afkast 2019

 

 

 

WEALTH INVEST AKL AFKAST+

Træt af høje omkostninger?

Hvis du er træt af høje omkostninger, så er det helt forståeligt. Høje omkostninger betyder nemlig mindre afkast til dig.

I Afkast+ har vi derfor fjernet alle overflødige omkostninger og det betyder højere afkast til dig.

Afkast+ adskiller sig fra lignende investeringsprodukter på det danske marked ved at være markant billigere, bl.a. fordi Afkast+ ikke anvender resultatafhængig omkostningsstruktur.

Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ tilfalder dig og de andre investorer. Fonden er derfor det oplagte alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer.

Slå aktiemarkedet med Afkast+

Afkast+ er en dansk børsnoteret kapitalforening og du kan forvente et højere afkast end det globale aktiemarked, men til en risiko på niveau med aktiemarkedet. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men du får yderligere en portefølje af obligationer med høj kvalitet på 200-300%. 

Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.

Køb Afkast+ i din netbank

Afkast+ kan du købe i de fleste netbanker (søg på ISIN: DK0061067220 eller ticker WEKAFKI), herunder NordnetDanske Bank og Saxobank.

Læs mere om investeringsstrategienteamet bag eller er du bare nysgerrig på vores afkast.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til Afkast+.

Du kan bl.a købe Afkast+ i følgende banker:

Ring til os

22 22 20 69