Optimal Invest, der var blandt de første i Danmark med uafhængige investeringsfonde, og Nikolaj Holdt Mikkelsen, kendt for sin passion for at varetage investorers interesser, er gået sammen om Afkast+.

Afkast+ giver danske investorer et konkurrencedygtigt produkt, som bygger på nobelpris-vindende teori om den optimale portefølje, men til en fair omkostning, hvor alle kan være med. 

Lavere omkostninger betyder højere afkast og i Afkast+ bliver dit afkast ikke fortæret af høje eller skjulte omkostninger. 

Det ligger i vores DNA at hjælpe investorerne. Det kan ingen være i tvivl om og derfor lancerer vi i fællesskab Afkast+. Vi kalder det formuepleje til halv pris.

Vi yder investeringsrådgivningen mens Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S administrerer fonden m.m. 

Vi har selv 
investeret betydelige beløb i Afkast+ og har derfor samme interesser som dig. 


Oktober 2020
Karsten, Jesper & Nikolaj 

 

Teamet

Nikolaj Holdt Mikkelsen, CFA, CIPM, tilbyder investeringsrådgivning- og formueplanlægning til velhavende kunder. 

Han har mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor og er både CFA og CIPM Charterholder. Nikolaj er givetvis mest kendt fra sin tid som chefanalytiker i Morningstar, hvor han i mere end 10 år satte investorernes interesser øverst på dagsordenen.

Nikolaj Holdt Mikkelsen

Stifter & Direktør, Nikolaj Holdt Mikkelsen

Karsten Hannibal (1970) er uddannet Cand.merc.mat. fra CBS. Fra 2002 til 2009 var han ansat hos SEB som Deputy Head of Trading og Senior/Chief Dealer med fokus på obligationer, rentederivater, portefølje- og risikostyring. Fra 1998 til 2002 var han ansat i Nykredit Bank som Treasurer med fokus på egenkapitalforrentning, kapitalforbrug og -struktur, risiko- og likviditetsstyring. 

Karsten Hannibal

Managing Partner & CIO, Optimal Invest

Jesper Ihlemann (1966) er uddannet Cand.merc.fin. fra CBS. Fra 2002 til 2010 var han ansat hos Forstædernes Bank (Nykredit) som direktør med ansvar for egenbeholdning og risikostyring. Derudover ansvarlig for handel med obligationer, swaps og bankens likviditet. Fra 1997 til 2002 var Jesper chefdealer hos BRF med ansvar for salg af realkreditobligationer, research og porteføljepleje.

Jesper Ihlemann

Partner & HEAD of Sales, Optimal Invest

For mere information

Kontakt os

Ring til os

31 77 60 00

 

Investeringsrådgiver for Afkast+

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Kongevejen 365, 2840 Holte
info@afkastplus.dk
+45 22 22 20 69

 

Nikolaj Holdt Mikkelsen ApS
Lautrupsgade 13, 2100 København Ø
info@afkastplus.dk
+45 31 77 60 00