Bliv en bedre investor

Mød os

Mød os og bliv klogere på investering


Vi holder løbende inspirationsmøder om investering og overvejer du om Afkast+ er noget for dig, så kan det være en god start. 

Ved vores arrangementer får du bl.a. lejlighed til at møde Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han er tidligere chefanalytiker og direktør for Morningstar og kendt for sin passion for at varetage investorernes interesser. Derudover vil du møde Jesper Ihlemann, der er medstifter af Fondsmæglerselskabet Optimal Invest A/S. Investeringsfondene fra Optimal Invest har den højest gennemsnitlige rating i Danmark på både afkast og bæredygtighed.

Både Nikolaj Holdt Mikkelsen og Jesper Ihlemann har stor indsigt i ETF, investeringsforeninger, afkastanalyser, optimal porteføljeforvaltning og i det hele taget markedet for investering, pension og formuepleje.


Ved vores inspirationsmøder præsenterer vi dig for:

 

  • Den aktuelle markedssituation på de finansielle markeder
  • Relevante betragtninger om sunde investeringsprincipper
  • Optimale investeringsstrategier og effektiv risikostyring af porteføljen
  • Forskellige inspirerende porteføljemodeller
  • Hvorfor Afkast + kan være et godt supplement til ens nuværende portefølje


Du tilmelder dig vores kommende arrangement i formularen herunder. Arrangementet er relevant for alle med mindst 1 mio. kr. i investerbar formue. Deltagelse er gratis. 

Forud for mødet sender vi dig praktiske informationer.


Vi ser frem til at møde dig. 

Sæt kryds ved den dato, hvor du ønsker at deltage

Ring til os

31 77 60 00

 

Om afkast+

Afkast+ er en dansk børsnoteret investeringsfond med en investeringsstrategi, der bygger på Nobelprisvindende teori. Fonden er det oplagte alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer.

Med Afkast+ kan du forvente et højere afkast end det globale aktiemarked, men til en risiko på niveau med aktiemarkedet. 
Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men du får yderligere obligationer af høj kvalitet på 200%-300%. 
 
Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.
 
Teamet bag Afkast+ er 
Optimal Invest, der var blandt de første i Danmark med uafhængige investeringsfonde, og Nikolaj Holdt Mikkelsen, tidligere chefanalytiker i Morningstar og kendt for sin passion for at varetage investorers interesser.
 
Afkast+ kan købes gennem de fleste netbanker (søg på ISIN: DK0061067220 eller ticker WEKAFKI), herunder 
NordnetDanske Bank og Saxobank.

Afkast+ adskiller sig lignende investeringsfonde på det danske marked ved at være markant billigere. Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ tilfalder investorerne. 


Du får et setup i en velkendt juridisk struktur med anerkendte samarbejdspartnere og under tilsyn af Finanstilsynet.