nobelprisvindende teori

Strategi

ISIN: DK0061067220
TICKER: WEKAFKI

WEALTH INVEST AKL AFKAST+

Strategien bygger på Markowitzs Nobelprisvindende teori om, at der kun findes én optimal porteføljesammensætning. Denne består i praksis af 65-80% obligationer og 20-35% aktier. 

Når en lavrisiko-portefølje bestående af 65-80% obligationer og 20-35% aktier geares, kan man på lang sigt opnå højere afkast end ved en 100% aktieinvestering, men til en risiko på niveau med en portefølje bestående af 100% aktier.

Investeringsmålsætningen i Wealth Invest Afkast+ er at levere et højere afkast end det globale aktiemarked. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men pga. gearingen får du yderligere en portefølje af obligationer med høj kvalitet på 200-300%.

Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.

Med Afkast+ får du en veldiversificeret portefølje med en stor risikospredning og en moderat gearing. Vi investerer ansvarligt med fokus på grønne og bæredygtige investeringer.

Sådan fungerer processen:
 
TRIN 1:
Udvælgelse af aktier (ETF’er) og obligationer som skal indgå i lavrisiko-porteføljen (ca. 30% aktier & 70% obligationer).

TRIN 2:
Gearing af porteføljen så den svarer til 100% aktier.

TRIN 3:
Niveauet for gearingen styres aktivt i forhold til makroøkonomiske forhold.
En investering er aldrig sikker, men i Afkast+ er den i sikre hænder og vi prøver at gøre den så tryg som mulig med ansvarlige beslutninger kombineret med stor risikospredning.

Vi investerer bæredygtigt,
således at du får en portefølje af bæredygtige aktier og obligationer med stor risikospredning. 
 
Afkast+ adskiller sig fra lignende investeringsprodukter på det danske marked ved at være markant billigere. Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ går til investorerne. 

Afkast+ er derfor det oplagte alternativ for kvalitets- og prisbevidste investorer.

Omkostninger (ÅOP) for Afkast+ og konkurrenter

%

Wealth Invest Afkast+

%

Konkurrent 1

%

Konkurrent 2

%

Konkurrent 3

For mere information

Kontakt os

Ring til os

22 22 20 69

 

Investeringsrådgiver for Afkast+

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Rustenborgvej 7A, 2800 Kgs. Lyngby
info@afkastplus.dk
+45 22 22 20 69

 

Nikolaj Holdt Mikkelsen
Strandvejen 70, 2. sal., 2900 Hellerup
info@afkastplus.dk
+45 31 77 60 00