nobelprisvindende teori

Strategi

ISIN: DK0061067220
TICKER: WEKAFKI

WEALTH INVEST AKL AFKAST+

Strategien bygger på Markowitzs Nobelprisvindende teori om, at der kun findes én optimal porteføljesammensætning. Denne består i praksis af 65-80% obligationer og 20-35% aktier. 

Når en lavrisiko-portefølje bestående af 65-80% obligationer og 20-35% aktier geares, kan man på lang sigt opnå højere afkast end ved en 100% aktieinvestering, men til en risiko i nogenlunde samme niveau som en portefølje bestående af 100% aktier.

Investeringsmålsætningen i Wealth Invest Afkast+ er at levere et højere afkast end det globale aktiemarked over tid. Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men herudover får du også en tillægsportefølje af obligationer med høj kvalitet på 200-300%.

Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres. 

På langt sigt forventes Afkast+ at give et bedre afkast end bæredygtige globale aktier. I de enkelte kalenderår vil afkastet ift. bæredygtige globale aktier afhænge af udviklingen i realkreditrenterne (boligrenterne).

I år med faldende realkreditrenter forventes et højere afkast end bæredygtige globale aktier. I år med uforandrede realkreditrenter forventes et højere afkast end bæredygtige globale aktier.

I år med stigende realkreditrenter forventes afkastet ift. bæredygtige globale aktier at afhænge af rentestigningens størrelse med en break-even på en stigning på ca. 0,30%.

Dvs. hvis realkreditrenten stiger med mindre end 0,3% forventes et afkast, der er højere end bæredygtige globale aktier, mens der forventes et afkast, der er lavere end bæredygtige globale aktier, hvis realkreditrenten stiger med mere end 0,30%.

Med Afkast+ får du en veldiversificeret portefølje med en stor risikospredning og en moderat gearing. Vi investerer ansvarligt med fokus på grønne og bæredygtige investeringer.

Sådan fungerer processen:
 
TRIN 1:
Udvælgelse af aktier (ETF’er) og obligationer som skal indgå i lavrisiko-porteføljen (ca. 30% aktier & 70% obligationer).

TRIN 2:
Gearing af porteføljen så den svarer til 100% aktier.

TRIN 3:
Niveauet for gearingen styres aktivt i forhold til makroøkonomiske forhold.
Vi investerer bæredygtigt, således at du får en portefølje af bæredygtige aktier og obligationer med stor risikospredning. 
 
Afkast+ adskiller sig fra lignende investeringsprodukter på det danske marked ved at være markant billigere. Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ går til investorerne. 

Afkast+ er derfor det oplagte alternativ for kvalitets- og prisbevidste investorer.

Omkostninger (ÅOP) for Afkast+ og konkurrenter

%

Wealth Invest Afkast+

%

Konkurrent 1

%

Konkurrent 2

%

Konkurrent 3

For mere information

Kontakt os

Ring til os

31 77 60 00

 

Investeringsrådgiver for Afkast+

Optimal Invest Fondsmæglerselskab A/S
Rustenborgvej 7A, 2800 Kgs. Lyngby
info@afkastplus.dk
+45 22 22 20 69

 

Nikolaj Holdt Mikkelsen
Strandvejen 70, 2. sal., 2900 Hellerup
info@afkastplus.dk
+45 31 77 60 00