Nyhedsbrev


Gå ikke glip af værdifuld indsigt om de finansielle markeder, udviklingen i Afkast+ og andre relevante investeringsemner.

I nyhedsbrevet skriver vi om stort set alle emner, der understøtter investors investeringsbeslutninger.


Blot udfyld formularen og du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Du kan forvente at modtage 3-4 nyhedsbreve i kvartalet, og kan altid afmelde dig igen ved at skrive til info@afkastplus.dk.

Læs vores seneste nyhedsbrev på dette link.

Afkast+ i medierne

 


14. december 2020

Jyllandsposten/Finans skriver om Wealth Invest Afkast+ og fremhæver vores lavere omkostninger i forhold til sammenlignelige investeringsprodukter på markedet. Fordelene ved vores børsnoterede investeringsfond kommer på fineste vis til udtryk i artiklen.

Kombinationen af sunde investeringsprincipper og attraktive omkostninger har nemlig med al tydelighed vist sin berettigelse for Afkast+ siden opstarten.

 
Du kan læse artiklen fra Jyllandsposten på dette link.

 

 

3. november 2020

Finansmediet InsideBusiness skriver om Afkast+. Fordelene ved vores børsnoterede investeringsfond i forhold til sammenlignelige investeringsprodukter på markedet kommer på fineste vis til udtryk i artiklen. Kombinationen af sunde investeringsprincipper og attraktive omkostninger har nemlig med al tydelighed vist sin berettigelse siden opstarten af Afkast+ i efteråret 2018. Tjek tabellen fra artiklen, som er gengivet herunder, og bedøm selv. 

 
Du kan læse artiklen fra InsideBusiness på dette link (kræver login).

 

Ring til os

31 77 60 00