Nyhedsbrev


Gå ikke glip af værdifuld indsigt om de finansielle markeder, udviklingen i Afkast+ og andre relevante investeringsemner.

I nyhedsbrevet skriver vi om stort set alle emner, der understøtter investors investeringsbeslutninger.


Blot udfyld formularen og du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Du kan forvente at modtage 3-4 nyhedsbreve i kvartalet, og kan altid afmelde dig igen ved at skrive til info@afkastplus.dk.

Læs vores seneste nyhedsbrev på dette link.

Afkast+ i medierne

 


14. december 2020

Jyllandsposten/Finans skriver om Wealth Invest Afkast+ og fremhæver vores lavere omkostninger i forhold til sammenlignelige investeringsprodukter på markedet. Fordelene ved vores børsnoterede investeringsfond kommer på fineste vis til udtryk i artiklen.

Kombinationen af sunde investeringsprincipper og attraktive omkostninger har nemlig med al tydelighed vist sin berettigelse for Afkast+ siden opstarten.

 
Du kan læse artiklen fra Jyllandsposten på dette link.

 

 

3. november 2020

Finansmediet InsideBusiness skriver om Afkast+. Fordelene ved vores børsnoterede investeringsfond i forhold til sammenlignelige investeringsprodukter på markedet kommer på fineste vis til udtryk i artiklen. Kombinationen af sunde investeringsprincipper og attraktive omkostninger har nemlig med al tydelighed vist sin berettigelse siden opstarten af Afkast+ i efteråret 2018. Tjek tabellen fra artiklen, som er gengivet herunder, og bedøm selv. 

 
Du kan læse artiklen fra InsideBusiness på dette link (kræver login).

 

Ring til os

22 22 20 69

 

2020-afkast for Afkast+ og konkurrenter

%

Wealth Invest Afkast+

%

Konkurrent 1

%

Konkurrent 2

%

Konkurrent 3

Om afkast+

Afkast+ er en dansk børsnoteret investeringsfond med en investeringsstrategi, der bygger på Nobelprisvindende teori. Fonden er det oplagte alternativ for pris- og kvalitetsbevidste investorer.

Med Afkast+ kan du forvente et højere afkast end det globale aktiemarked, men til en risiko på niveau med aktiemarkedet. 
Det kan lade sig gøre fordi med Afkast+ får du en portefølje bestående af 100% globale aktier, men du får yderligere obligationer af høj kvalitet på 200%-300%. 
 
Obligationer giver et forventet renteafkast og/eller en forsikring mod aktiefald, idet de typisk klarer sig godt, når aktierne har det skidt. Derved kan det samlede langsigtede afkast forbedres.
 
Teamet bag Afkast+ er 
Optimal Invest, der var blandt de første i Danmark med uafhængige investeringsfonde, og Nikolaj Holdt Mikkelsen, tidligere chefanalytiker i Morningstar og kendt for sin passion for at varetage investorers interesser.
 
Afkast+ kan købes gennem de fleste netbanker (søg på ISIN: DK0061067220 eller ticker WEKAFKI), herunder 
NordnetDanske Bank og Saxobank.

Afkast+ adskiller sig lignende investeringsfonde på det danske marked ved at være markant billigere. Det betyder, at en større del af afkastet i Afkast+ tilfalder investorerne. 


Du får et setup i en velkendt juridisk struktur med anerkendte samarbejdspartnere og under tilsyn af Finanstilsynet.